archifm.net rendszerarchitektúra

Az archifm.net CAFM rendszer különlegesen rugalmas a futtatási környezet kialakítását illetően. Miután legnagyobb részt web böngészőben futó alkalmazás, ezért installációt csak az ArchiCAD grafikus integrációs modul igényel a kliens számítógépeken. A teljes CAFM funkcionalitás beleértve a tervezést, kimutatások futtatását jogosultságok figyelembevételével és a Műszerfalat is külön telepítés nélkül webböngészőben fut. A kezelt adatok az élő, aktuális adatbázisból érkeznek, és a módosítások is azonnal a központi adatbázisba kerülnek vissza.

Az ArchiCAD integrációs modul a már megvásárolt ArchiCAD grafikus szoftverrel együttműködésben teljeskörű létesítménygazdálkodási funkcionalitást biztosít mind a grafikus mind az alfanumerikus adatokat illetően. A grafikus funkcionalitás nemcsak rajzi adatok átvételét jelenti, hanem az adatok folyamatos karbantartását, grafikus kimutatások futtatását, valamint a költözések kényelmes grafikus lekövetését is magában foglalja.

Az archifm.net rendszer elérhető hosztolt konstrukcióban vagy bérelve is, de igény szerint meg is vásárolható. A szoftver megvásárlása vagy bérlése esetén az alkalmazás felhasználónál történő telepítése is lehetséges.

A rendszer architektúráját az alábbi Prezi bemutató ismerteti:

Kérjük ismerje meg a különböző konstrukciók nyújtotta lehetőségeket, azok előnyeit és specialitásait, majd tekintse meg összefoglaló táblázatunkat, mely bemutatja a három használati mód részleteit.