Emberi erőforrások

Emberi erőforrások

Emberi erőforrások

Az archifm.net szoftverrendszer több moduljában is fontos kiemelni az emberi erőforrások kezelését. A cég dolgozóit le kell ültetni irodáikba, költöztetni szükséges őket, kapcsolódnak hozzájuk költségek is, melyeket le kell osztani a megfelelő költséghelyekre, de fontos megemlíteni a másik oldalt is, a karbantartási munkákat is valakinek el kell végeznie.

Mindezen tervezési és szervezési feladatokhoz az archifm.net szoftver kezeli az emberi erőforrásokat, főbb tulajdonságaikat, szakképzettségüket. Ezen információk segítségével könnyen tervezhető az irodák elrendezése, elemezhető – már ha van ilyen vállalati standard – az egy főre jutó négyzetméter és pontosan kiválaszthatók azok a karbantartó szakemberek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek egy adott munka elvégzéséhez.

Ahogy a legtöbb pénzügyi információ is, a személyi állomány nyilvántartása is általában rendelkezésre áll egy már futó pénzügyi rendszerben. Ezen információkat hogy ne kelljen minden egyes változásnál kézzel frissíteni a CAFM rendszerben is integrációs modulokon keresztül kell automatikusan karbantartatni a rendszerek között. Fontos kiemelni, hogy a sikeres használathoz a CAFM rendszer integrált részét kell képezze a vállalati ERP rendszernek, mint amilyen pl. az SAP vagy Navision rendszer is.

Ez garantálja, hogy minden döntés meghozatala a megfelelő háttér-információkra támaszkodva történhet meg.