Főképernyő

Az archifm.net rendszer egyedülálló módon közelíti meg a létesítménygazdálkodási szakmát abban, hogy feladatokban és folyamatokban gondolkozik. Nem egy szokványos szoftver megközelítést alkalmaz, hanem követi az általános felhasználói gondolkodást. Leginkább egy jól szervezett weboldalnak tekinthető, amely az aktuális ingatlanadatokkal, karbantartási feladatokkal és azok élő, közvetlen szerkesztésével van felvértezve.

Az archifm.net a létesítménygazdálkodási szoftverekkel szemben egyedülálló módon minden lényeges felhasználói műveletet 1 kattintáson belül elérhetővé tesz. Akár a helyiségstruktúrában a bérleti szerződések áttekintéséhez, akár egy karbantartási munka megkezdésének jóváhagyásához egyetlen kattintás elegendő, máris az aktuális műveleten dolgozhat a felhasználó.

Ennek az egyszerű áttekinthetőségnek a biztosítására egyedi szoftverfelületet alakítottunk ki, mely áll egy főképernyőből a létesítménygazdálkodási feladatokat felsoroló kártyákkal, valamint azokon listázva láthatók az elvégezhető műveletek. Ez a főképernyő bármikor egyetlen kattintással elérhető a képernyő tetjén elhelyezkedő ház gombbal, de épp ilyen egyszerűen bármely adatkezelési funkció közben is felvehetők vagy módosíthatók a szükséges alapadatok.

archifm.net - Főképernyő

Nagyon sok felhasználói egyeztetés és tervezés előzte meg ennek a felépítésnek a kialakítását, számos létesítménygazdálkodási szakmában elismert szaktekintély visszajelzését figyelembe vettük a rendszer fejlesztésénél.