archifm.net funkciók

Az archifm.net rendszer egyedülálló módon közelíti meg a létesítménygazdálkodási szakmát abban, hogy szakmai feladatokban és folyamatokban gondolkozik. Nem egy szokványos szoftver megközelítést alkalmaz, hanem követi az általános felhasználói gondolkodást egy baráti, könnyen értelmezhető felületen. Leginkább egy jól szervezett weboldalnak tekinthető, amely az aktuális ingatlanadatokkal, karbantartási feladatokkal és azok élő, közvetlen szerkesztésével van felvértezve.

Szoftverünk egyedülálló módon minden lényeges felhasználói műveletet 1 kattintáson belül elérhetővé tesz, ráadásul mindezt feladatonként vagy munkafázisonként csoportosítva megjelenítve. Akár a helyiségstruktúrában szeretné bérleti szerződéseit áttekinteni, akár egy karbantartási munka megkezdését szeretné jóváhagyni, egyetlen kattintással máris az aktuális műveleten dolgozhat.

Ennek az egyszerű áttekinthetőségnek a biztosítására egyedi szoftverfelületet alakítottunk ki, mely áll egy főképernyőből a létesítménygazdálkodási feladatokat felsoroló kártyákkal, valamint azokon listázva láthatók az elvégezhető műveletek. Ez a főképernyő bármikor egyetlen kattintással elérhető a képernyő tetjén elhelyezkedő ház gombbal, de épp ilyen egyszerűen bármely adatkezelési funkció közepéről is felvehetőek vagy módosíthatók a szükséges alapadatok.

archifm.net - Főképernyő

Nagyon sok felhasználói egyeztetés és tervezés előzte meg ennek a felépítésnek a kialakítását, számos létesítménygazdálkodási szakmában elismert szaktekintély visszajelzését figyelembe vettük a rendszer fejlesztésénél. Már magában a kezdőképernyőnk is sokban összefoglalja a létesítménygazdálkodási szakma főbb területeit és feladatait, mely az egyeztetések egyik fő eredménye. Természetesen egyedi igény alapján a jelenlegi tartalom is tovább bővíthető, vagy megváltoztatható, a testreszabhatóság kulcs elvárás a létesítménygazdálkodási szoftverprojektek kialakításánál, mely az archifm.net esetében teljes mértékben támogatott.