Mobil CAFM alkalmazás

Bár a létesítménygazdálkodási munka tervezése leginkább irodából, munkaállomások mellől történik, a folyamatnak szerves része a helyszíni munka is. Ez főként a karbantartásmenedzsment munkafolyamat helyszíni munkavégzése során igaz, ezért az archifm.net rendszer tartalmaz egy mobil alkalmazást is.

Mobil CAFM alkalmazás

archifm mobile

A karbantartó kollégák egy egyszerű Android operációs rendszert futtató mobilkészülékkel úgy juthatnak munkalapokhoz, nézhetik át a részletes munkaleírást, majd jelenthetik vissza a munka elkészültét és annak munkaigényét, hogy ehhez egyáltalán nem kell befáradniuk a központi irodába. Sőt az új munkákat bármikor frissítve térképen is megnézhetik, hogy melyik munkát hol kell végezni. Ezáltal rengeteg utazásra szánt időt lehet megspórolni mind a helyszínek optimális beosztásával mind a központ és helyszínek közti utazás elhagyásával.

Hibabejelentés a helyszínről

A mobil alkalmazás segítségével lehetőség van helyszíni hibabejelentésre, sőt akár magát a meghibásodott eszközt lefotózva könnyebb tervezhetőséget biztosít a mobil alkalmazáson tett hibabejelentés. Állapotmegóvó karbantartás esetén a pontos GPRS koordináta tárolása gondoskodik arról is, hogy a bejelentést valóban a vizsgálandó berendezés mellett tegyék meg.