Hogyan próbálhatom ki?

Az archifm.net szoftverrendszer mivel jórészt webes alkalmazás, ezért egyszerűen, telepítés nélkül is kipróbálható, vagy akár használatba is vehető. Bár telepítést nem igényel, egy új adatbázis létrehozása, majd annak alapadatokkal való feltöltése meghatározza azt is, hogy a szoftverrendszert sikeresen tudják-e majd használni, vagy sem. Ehhez kollégáink nagyon szívesen nyújtanak bármikor segítséget, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az Elérhetőségeink pontban található elérhetőségeink valamelyikén.

Egy alapkonfigurációval rendelkező induló/tesztrendszer felállítása alapbeállításokkal (ami az évtizedes tapasztalataink alapján felállított standardokat tartalmazza) néhány perc alatt megvalósítható. Ez már indulásra kitűnően alkalmas, de konzultációs segítségünkkel felhasználóink hamar megérthetik a szoftver adta lehetőségeket, valamint azt is, hogy ebből milyen előnyökre tehetnek szert.

Ha kipróbálás helyett inkább egy személyes találkozó vagy bemutató kényelmesebb lenne, ennek sincs semmi akadálya. Kollégáink szívesen bemutatják a szoftvert személyesen vagy egy on-line bemutató keretében, ahol az igényeket és elképzeléseket is könnyen egyeztetni lehet.

Ne hezitáljon, keressen minket bizalommal, segítünk!